Promeco Digital Business Challenge

Päättynyt

Promeco Digital Business Challenge

Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Tarjoamme laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille.

Haluamme kasvaa kansainvälisesti ja olla edelläkävijöitä toimialallamme. Kiihdyttääksemme liiketoimintaamme käynnistämme Promeco Digital Business Challenge -innovaatiohaastekilpailun, jonka tavoitteena on löytää innovatiivisia ratkaisuja myyntiin ja markkinointiin liittyvien prosessien automatisoimiseen. Lisäksi haemme teknologiaratkaisuja ja -partnereita, joita voimme hyödyntää syksyllä 2017 käynnistyvässä Promeco Labs -kehitysohjelmassa.

Haasteet
1. Digitaalisia ratkaisuja myyntiprosessin automatisoimiseksi
Olemme kiinnostuneita ideoista ja ratkaisuista, joilla tehostamme ja automatisoimme nykyisiä myynti- ja markkinointiprosessejamme, kuten uusasiakashankintaa ja tarjouslaskentaa. Tarjottavien ratkaisujen kannalta on keskeistä huomioida, että Promeco on alihankintayritys, jolla ei ole omia tuotteita, eikä tällä hetkellä erikseen myytäviä palveluita.

2. Teknologiaratkaisuja Promeco Labs -kehitysohjelmaan
Etsimme prosessejamme tukevia ratkaisuja, joilla voimme tuottaa uutta arvoa ja parempaa kokemusta asiakkaillemme meri- ja energiateollisuudessa, raideliikenteessä sekä valmistavassa teollisuudessa. Olemme käynnistäneet Promeco Labs -kehitysohjelman, jolla tähdätään nykyisten palveluiden ja prosessien sekä uusien konseptien ketterään kehittämiseen. Ohjelman ensimmäisessä vaiheessa läpivalaisemme prosessimme ja luomme digitaalisen tilannekuvan kehittämishankkeiden perustaksi. Toivomme löytävämme Promeco Digital Business Challenge -haastekilpailun avulla digitalisaation rautaisia ammattilaisia ja innovaattoreita kumppaneiksemme kehitysohjelmassa toteutettaviin pilottihankkeisiin, joissa pyrimme digitalisoimaan esimerkiksi henkilöstön perehdyttämiseen ja tilausten seurantaan liittyviä toimintoja.

Osallistuminen
Haastekilpailu on päättynyt. Yhteenveto haastekilpailun tuloksista: http://www.matchindustry.fi/menestystarinoiden-arkisto/promeco-challenge

Ratkaisuehdotukset
Ratkaisuehdotusten vastaanotto on päättynyt 22.9.2017

Arviointikriteerit
Arvioinnissa painotetaan ratkaisuehdotuksen:
– innovatiivisuutta ja toteutettavuutta
– asiakasarvoa ja/tai potentiaalia prosessien tehostamiseen
– soveltuvuutta Promeco Labs -kehitysohjelman tavoitteisiin

Ehdotukset arvioivat Promeco Group Oy:n asiantuntijat.

Luottamuksellisuus
Ratkaisuehdotukset käsitellään luottamuksellisina. Kaikki oikeudet säilyvät ehdotuksen tekijällä/tekijöillä.

Promeco Group Oy
Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Tarjoamme laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. Yhtiöllä on kolme tuotantoyksikköä Suomessa ja yksi Puolassa, joissa työskentelee yli 420 ammattilaista. Liikevaihto on 50 000 000 €.  www.promeco.fi

Haastekilpailun mahdollistavat
Promeco Group Oy
Prizztech Oy & Yhdistelmäinnovaatiot-hanke

Tiedustelut
Mikko Kotiranta | Prizztech Oy
044 710 5451 | mikko.kotiranta@prizz.fi

Lisätiedot

Haasteet
2018

Honkajoki CIRCWASTE Challenge
Päättynyt

Honkajoki CIRCWASTE Challenge

Honkajoki Oy

Lue lisää

Cimcorp Flow Optimization Challenge
Päättynyt

Cimcorp Flow Optimization Challenge

Cimcorp Oy

Lue lisää

Haasteet
2017

Nornickel Harjavalta: Redesign the Factory Challenge
Päättynyt

Nornickel Harjavalta: Redesign the Factory Challenge

Nornickel Harjavalta

Lue lisää

Smart Cranes Challenge
Päättynyt

Smart Cranes Challenge

KP-ServicePartner Oy

Lue lisää

Haasteet
2016

RoboCopper Challenge
Päättynyt

RoboCopper Challenge with Boliden Harjavalta

Boliden Harjavalta

Lue lisää

Liity joukkoon innovoivaan

Onko sinulla tai yritykselläsi haaste mielessä? Vai haluatko osallistua haasteiden ratkaisuun? Jätä kysymyksesi niin olemme yhteydessä!

* pakollinen kenttä

x Rekisteröidy
5.6.2017 mennessä