Lab info

MatchINDUSTRY LAB

MatchINDUSTRY LAB -konsepti tarjoaa innovaatiotoiminnan kiihdytyskaistan yhdistämällä startup- & pk-yritysten luovat ja innovatiiviset ratkaisut teollisuusyritysten liiketoiminnan tarpeisiin innovaatiohaastekilpailuilla.

MatchINDUSTRY LAB -toiminnasta vastaa Prizztech Oy, jonka tehtävänä on Satakunnan hyvinvoinnin edistäminen yrityselämää vahvistamalla. LAB-toimintaa toteutetaan Yhdistelmäinnovaatiot-hankkeessa, jota rahoittavat Porin kaupunki sekä Satakuntaliitto EAKR-rahoituksella.

Yhdistelmäinnovaatiot-hanke

Yhdistelmäinnovaatiot-hankkeen tavoitteena on uudistaa satakuntalaista teollisuutta lisäämällä aluetalouden sisäistä vuorovaikutusta ja aktivoimalla toimialojen välistä innovaatiotoimintaa.

Hankkeessa sovelletaan hackathon- ja innovation challenge -toimintamalleja teollisuusympäristössä. Innovaatiohaastekilpailuilla yhdistetään startupien, asiantuntijayritysten ja korkeakoulujen luova osaaminen teollisuuden tarpeisiin. Tavoitteena on edistää avoimien innovaatiotoiminnan menetelmien hyödytämistä satakuntalaisessa teollisuudessa.

Hanke on avoin, mutta suunnattu erityisesti teknologiateollisuuteen sidoksissa oleville ja suuryritysten alihankintaverkostossa toimiville pk-yrityksille.

Lisätiedot:
Mikko Kotiranta | Prizztech Oy | mikko.kotiranta@prizz.fi | +358 44 710 5451

Liity joukkoon innovoivaan

Onko sinulla tai yritykselläsi haaste mielessä? Vai haluatko osallistua haasteiden ratkaisuun? Jätä kysymyksesi niin olemme yhteydessä!

* pakollinen kenttä

x Rekisteröidy
5.6.2017 mennessä