MEISTÄ

MatchINDUSTRY on teollisuuden kontakti- ja neuvottelutapahtuma, jossa meri- ja teknologiateollisuuden yritykset vahvistavat toimittajaketjuaan sekä kartoittavat uusia liiketoiminta- ja teknologiapartnereita.

Tapahtuman juuret ajoittuvat 2000-luvun alkupuolella, jolloin erityisesti meriteollisuuden kapasiteettivaje oli käsinkoskeltava. Vuosien varrella tapahtuman kohderyhmä on laajentunut teknologia- ja energiateollisuuteen. Toimittajaverkoston vahvistamisen lisäksi tapahtuman pääpartneriyritykset hakevat tapahtumasta kumppaneita liiketoiminnan kehittämiseen.

Tapahtuman järjestää Prizztech Oy. Tapahtuman mahdollistavat Porin kaupunki, Arctrade Team Finland -kasvuohjelma ja Yhdistelmäinnovaatiot-hanke (Satakuntaliitto, EAKR). Yhteistyössä Meriteollisuus ry, Teknologiateollisuus ry, Kauppakamari ja Satakunnan Yrittäjät.

MatchINDUSTRY-tapahtuman yhteyshenkilöt:

Mikko Kotiranta | mikko.kotiranta@prizz.fi | +358 44 710 5451
Sami Leppimäki | sami.leppimaki@prizz.fi | +358 44 710 5344

 

Prizztech Oy
PL 18 (Siltapuistokatu 14)
28101 Pori
www.prizz.fi
matchindustry@prizz.fi

 

Prizztech Oy on elinkeinoyhtiö, jonka tehtävänä on Satakunnan hyvinvoinnin edistäminen yrityselämää vahvistamalla. Satakunnassa toteutettava kehitystyön lisäksi Prizztechillä on vahva kansallinen rooli valituissa teemoissa. Prizztech Oy:n toiminnan tavoitteena on monipuolinen ja kansainvälisesti kilpailukykyinen yrityselämä. Prizztech Oy toimii puolueettomana ja toimintaperiaatteeltaan yleishyödyllisenä yrityksenä. Toiminnan lähtökohtana ovat aina asiakkaiden todelliset tarpeet.